Tote Leather Bag

480,00 KM

Color :
Clear selection
SKU: N/A Kategorija:
 

Opis

Naš legendarni ANRE TOTE dolazi u najfinijoj vegetabil koži i čini prvi proizvod kolekcije EMBRACE AGING.

Šta nam je bilo na umu kada smo stvarali srž ove kolekcije: dozvolimo stvarima da stare dostojanstveno i graciozno i uživajmo u onome što imamo, umjesto da uvijek težimo ka nečemu „novom“ ili „boljem“. Rodila se ta ideja iz životne filozofije koju želimo prigrliti, ali i kroz proces učenja našeg kreativnog tima svega o koži, posebno vegetabilu kao specijalnoj vrsti.

Tote u COGNAC i BEIGE boji kože mijenja se uz vas. Njegova boja poprima vremenom drugačije (malo tamnije) nijanse i kao da „živi“ sa vama. Svaka parnica, naizgled „nepravilnost“, koje ne smatramo manjkavostima, će učiniti samo da je vaša Tote torba originalnija, drugačija, jedinstvena. Zamislite da tako možemo posmatrati i diviti se promjenama na sopstvenoj koži? Od flekica, pjegica, ožiljaka do bora? U njima je iskustvo. Smijeh, tuga, radost. Život. Zato će Anre Tote biti dijelom vašeg ormara sve dok je vas.

Na kožu ove torbe vam dajemo garanciju 100 godina 😊 i da… Torba je ovo koju ćete ostaviti potomcima.

Materijal: 100% organska vegetabil koža
Dimenzije: 34 cm x 40 cm x 17 cm, svaka torba dolazi i sa dužim remenom koji možete skidati po potrebi.

Nadamo se da ćete cijeniti ljepotu ovog small-scale proizvoda. Ukoliko pronađete neku nejednakost na koži, molimo vas da uzmete u obzir da ista dolazi od jedinstvenosti svakog komada ove sirovine i svojstava prirodne kože. To ne smatramo manjkavostima proizvoda, koji je prošao kontrolu kvaliteta prije slanja svakom našem kupcu.

Možda će vam se također svidjeti…